OMA KAKKU

Hei.

Me teemme kakkuja ja leivonnaisia tilauksesta. Kun haluat tilata kakun, huomioithan seuraavat seikat:

Milloin ja minne kakun (t) tarvitset? Parhaillaan toimitamme kakut asiakkaalle tai sovittuun paikkaan sovittuna aikana (Salon talousalue). Joten yhteystiedot ovat tärkeät.

Millaisen kakun haluat? Onko joku teema, ristiäiset, synttärit tai jotain muuta? Pyrimme täyttämään toiveesi parhaamme mukaan 🙂

Kakkujen hinnoittelu perustuu henkilömäärään. Me laskemme soveltuvan kakun koon henkilömäärän mukaan eli n. 150 – 200g per henkilö. Eli muista ilmoittaa paljonko herkuttelijoita on paikalla,

Onko jotain rajoitteita. Kakut (leivonnaiset) ovat laktoosittomia, mutta jos tarvitset GL tai maidottomia kakkuja tai on mahdollisesti jotain allergioita tai ruokarajotteita, niin muistathan ilmoittaa. Emme halua kenellekään kurjia muistoja kakuista ja toisaalta raaka-ainevalinnat vaikuttavat ikävä kyllä myös kakun hinnoitteluun.

Kakut ovat aina alustalla (valmiina pöytään)ja laatikkoon pakattuna. Ne pyritään viimeistelemään vasta toimituspäivänä, jotta ovat tuoreita ja kauniita sekä kestävät pidempään.

Hinnoittelusta: Nyrkkisääntönä on, että peruskakku maksaa 6 euroa per henkilö. Eli kymmenen hengen kakku 60 euroa. Jos on kyse GL tai erikoiskakuista, hinta on 7 euroa per henkilö. Mikäli koristelu on erityisen vaativa, se voi vaikuttaa hintaan. Hinnoissa on mukana alusta ja pakkaus. Mahdollisesti myös toimitus. Hintoihin lisätään 14 % alv. Muut leivonnaiset sovitaan erikseen.

Maksaminen. Voit maksaa tuotteet toimituksen yhteydessä käteisellä kuittia vastaan tai voimme lähettää laskun.

Peruutuksia sattuu ja tapahtuu, mutta muistathan ilmoittaa niistä myös meille ajoissa. Yhden kakun tekeminen on useamman päivän prosessi, joten peruutusten tai muutosten tulisi olla tiedossamme ainakin kolme vuorokautta ennen toimitusta.

Me valokuvaamme tekemiämme kakkuja ja käytämme kuvia omiin mainostarkoituksiimme.

Pieni ristiäiskakku

Ariel yksisarvinen pinkissä kakussa
Frozen.fanin kakku
Tummia kukkia 🙂
Palomies rientää apuun
Kinkkuvoileipäkakku